Diktamen

Diktamen Oy on vuodesta 2007 lähtien tarjonnut korkealaatuisia ratkaisuja potilastiedon tuottamiseen. Kokenut henkilöstömme sekä uudet innovatiiviset menetelmät ovat avainasemassa palveluidemme kehittämisessä.

Diktamen-järjestelmä ja sanelunpurkupalvelu on kehitetty yhteistyössä Suomen suurimpien kuntien, sairaanhoitopiirien ja johtavien terveyspalveluyritysten kanssa. Palveluitamme hyödyntää Suomessa ja kansainvälisesti jo yli 250 asiakastoimipistettä ja järjestelmällämme on yli 19 000 aktiivista käyttäjää.

Yhteyshenkilöt

 

Olavi Valkama, Toimitusjohtaja

olavi.valkama@diktamen.com

0440 465 666

 
 

Jon Björklund, Teknologia: Tuotekehitysjohtaja

jon.bjorklund@diktamen.com

+358 50 486 1140

 
 

Antti Leskinen, Asiakkuuspäällikkö : Kotimaan myynti

antti.leskinen@diktamen.com

044 771 1786

 
 

Essi Luhtajärvi, Hallintokoordinaattori : Laskutus

essi.luhtajarvi@diktamen.com

041 533 0540

 
 

Henri Ketola, Henkilöstöpäällikkö

henri.ketola@diktamen.com

040 706 8354

 

Missio, visio ja arvot

Missio

Nopeutamme potilastiedon tuottamista. Vapautamme aikaa hoitotyöhön.

Visio

Olemme potilastietojen tuottamisen innovatiivinen edelläkävijä.

Arvot

• Vastuullisuus
Haluamme olla asiakkaidemme pitkäaikainen ja luotettava kumppani. Annamme palvelullemme toimitustakuun. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja kehittymiseen asiakaslupausten täyttämiseksi.

• Joustavuus
Ratkaisemme asiakastarpeet tuottamalla lisäarvoa asiakkaan toimintaan. Kuuntelemme asiakkaiden sekä henkilökunnan toiveita. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti.

• Avoimuus
Toimintamme on avointa ja läpinäkyvää. Selkeä viestintä ja tiedon jakaminen hyödyttävät sekä asiakkaitamme että työntekijöitämme.

Asiakasryhmät

Kunnat

Diktamen-palvelut nopeuttavat sekä lääkäreiden ajankäyttöä että tekstinkäsittelyn ohjausta ja seurantaa. Järjestelmämme tuo työskentelyyn lisää joustavuutta ja sanelunpurkupalvelua voi helposti tilata juuri oikean määrän. Voimme järjestää ylivuotopurkua esimerkiksi ruuhkatilanteiden tai sairaus- ja vuosiloma-aikojen tasaamiseksi. Tarvittaessa sanelunpurun ja tekstinkäsittelyn voi hankkia myös kokonaispalveluna Diktamenilta.

Sairaanhoitopiirit ja isot yksityiset toimijat

Diktamen-järjestelmän avulla on mahdollista saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä. Potilastietojen kirjaamista nopeuttamalla potilastietojen tuottamisen kustannukset pienentyvät ja hoitohenkilöstön työaika tehostuu. Järjestelmän tarjoamien työkalujen avulla myös sanelujen purku tehostuu. Reaaliaikainen raportointi tarjoaa purkutyön organisointiin ja seurantaan tehokkuutta ja purkutyö voidaan organisoida järjestelmän avulla hajautetusti, keskitetysti tai niiden yhdistelmänä.

Yksityiset palveluntuottajat

Diktamen-sanelujärjestelmän avulla lääkäreiden työaikaa vapautuu hoitotyöhön. Hoidon vaikuttavuus paranee, kun lääkäri voi tietokoneen sijaan keskittyä kohtaamaan potilaan. Sanelujen purkaminen onnistuu kauttamme kustannustehokkaasti. Omia resursseja tarvitaan vähemmän tai niitä voidaan käyttää tehokkaammin, kun purkutyö ulkoistetaan meille osittain tai kokonaan.

Sote-alueet

Diktamen-järjestelmä on ylivoimainen alusta saneluprosessin toiminnanohjaukselle keskitetyssä ja/tai hajautetussa ympäristössä, jossa sanelut voivat tulla useista eri potilastietojärjestelmistä. Diktamenin monipuolinen integraatiokokemus ja järjestelmän nykyaikainen SaaS-arkkitehtuuri vastaavat parhaiten Sote-alueiden tarpeisiin.