Diktamen

Diktamen Oy on vuodesta 2007 lähtien kehittänyt ja tarjonnut korkealaatuisia tietojärjestelmäratkaisuja ja palveluita potilasdokumentoinnin nopeuttamiseen. Kokenut henkilöstömme sekä uudet innovatiiviset menetelmät ovat avainasemassa palveluidemme kehittämisessä.

Potillasdokumentointia nopeuttavat Diktamen-sanelunhallintajärjestelmä, puheentunnistus ja sanelunpurkupalvelu on kehitetty yhteistyössä Suomen suurimpien kuntien, sairaanhoitopiirien ja terveyspalveluyritysten kanssa.

Diktamen on alan johtava toimija. Palveluitamme hyödyntää jo yli 250 asiakastoimipistettä ja 16 000 sote-ammattilaista päivittäin.

Diktamen täyttää ISO/IEC 27001:2013-tietoturvastandardin vaatimukset ja organisaatiomme on sertifioitu tämän kansainvälisesti tunnustetun ISO27001-tietoturvastandardin mukaan.

Yhteyshenkilöt

 
 

Toimitusjohtaja

Olavi Valkama

olavi.valkama (at) diktamen.com

044 046 5666

 
 
 

Teknologia ja tuotekehitys

Jon Björklund

jon.bjorklund (at) diktamen.com

050 486 1140

 
 
 

Tekstinkäsittelypalvelut

Päivi Tohmo

paivi.tohmo(at) diktamen.com

040 080 2081

 
 
 

HR ja rekrytointi

Henri Ketola

henri.ketola (at) diktamen.com

040 706 8354

 
 
 

Myynti ja asiakkuudet

Antti Leskinen

antti.leskinen (at) diktamen.com

044 771 1786

 
 
 

Taloushallinto ja laskutus

Essi Luhtajärvi

essi.luhtajarvi (at) diktamen.com

041 533 0540

 
 
 

Käyttötuki ja IT

Kim Stenberg

tuki (at) diktamen.com

010 420 8044

 

Missio, visio ja arvot

Missio

Nopeutamme potilasdokumentointia. Vapautamme aikaa potilastyöhön.

Visio

Olemme potilasdokumentointia nopeuttava innovatiivinen edelläkävijä.

Arvot

• Vastuullisuus
Haluamme olla asiakkaidemme pitkäaikainen ja luotettava kumppani. Annamme palvelullemme toimitustakuun. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja kehittymiseen asiakaslupausten täyttämiseksi.

• Joustavuus
Ratkaisemme asiakastarpeet tuottamalla lisäarvoa asiakkaan toimintaan. Kuuntelemme asiakkaiden sekä henkilökunnan toiveita. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti.

• Avoimuus
Toimintamme on avointa ja läpinäkyvää. Selkeä viestintä ja tiedon jakaminen hyödyttävät sekä asiakkaitamme että työntekijöitämme.

Asiakasryhmät

Kunnat

Diktamen-sanelunhalllintaratkaisu ja sanelunpurkupalvelu tehostavat sekä lääkäreiden ajankäyttöä että tekstinkäsittelyn ohjausta ja seurantaa. Järjestelmämme tuo työskentelyyn lisää joustavuutta ja sanelunpurkupalvelua voi helposti tilata juuri oikean määrän. Voimme järjestää ylivuotopurkua esimerkiksi ruuhkatilanteiden tai sairaus- ja vuosiloma-aikojen tasaamiseksi. Sanelunpurun voi hankkia myös kokonaispalveluna Diktamenilta.

Sairaanhoitopiirit ja isot yksityiset toimijat

Diktamenin avulla on mahdollista saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä. Potilastietojen kirjaamista nopeuttamalla potilasdokumentoinnin kustannukset laskevat ja ammattilaisten aikaa vapautuu potilastyöhön. Järjestelmän tarjoamien työkalujen avulla myös sanelujen purku nopeutuu. Reaaliaikainen raportointi tarjoaa purkutyön organisointiin ja seurantaan tehokkuutta ja purkutyö voidaan organisoida järjestelmän avulla hajautetusti, keskitetysti tai niiden yhdistelmänä.

Yksityiset palveluntuottajat

Diktamen-sanelunhallintajärjestelmän avulla lääkäreiden työaikaa vapautuu potilastyöhön. Potilashoidon vaikuttavuus paranee, kun lääkäri voi tietokoneen sijaan keskittyä kohtaamaan potilaan. Sanelunpurku onnistuu kauttamme kustannustehokkaasti. Omia resursseja tarvitaan vähemmän tai niitä voidaan käyttää tehokkaammin, kun purkutyö ulkoistetaan meille osittain tai kokonaan.

Sote-alueet

Diktamen-järjestelmä on ylivoimainen alusta saneluprosessin toiminnanohjaukselle keskitetyssä ja/tai hajautetussa ympäristössä, jossa sanelut voivat tulla useista eri potilastietojärjestelmistä. Diktamenin monipuolinen integraatiokokemus ja järjestelmän nykyaikainen SaaS-arkkitehtuuri vastaavat parhaiten sote-alueiden tarpeisiin.