Diktamen-uutiset

Pohjois-Savon ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirit valitsivat Diktamenin

21.6.2016

IS-Hankinta Oy kilpailutti digisanelujärjestelmän Pohjois-Savon (PSSHP) ja Pirkanmaan (PSHP) -sairaanhoitopiireille. Diktamen Oy valittiin toimittajaksi molempiin sairaanhoitopiireihin, joihin se toimittaa sekä järjestelmän että siihen liittyvät integraatio-, ylläpito- ja tukipalvelut.

Hankinta toteutettiin kilpailullisena neuvottelumenettelynä, jossa lopullisen tarjouksen jättivät kolme toimittajaa. Päätöksenteon perusteena oli toiminnalliset ja tekniset ominaisuudet 45% pisteistä ja hinta 55% pisteistä.

Tilaajien tavoitteena on hankinnan avulla lisääntyvän automaation avulla tehostaa saneluiden purkua ja parantaa prosessin laatua ja mitattavuutta. Hankittavan järjestelmän toiminnallisuudet auttavat varmistamaan yhtenäisen, toimintavaraman ja tietoturvallisen potilastiedon hallintaketjun.

Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri on Pohjois-Savon 19 kunnan omistama kuntayhtymä, joka koordinoi Kuopion yliopistollisen sairaalan toimintaa. KYS vastaa 248 000 pohjoissavolaisen sairaanhoidosta. Hankittavan järjestelmän avulla tallennetaan, hallitaan ja puretaan n. 800-900.000 potilasdokumenttia vuosittain. Järjestelmää tulee käyttämään yhteensä n. 1800 sanelijaa ja purkajaa. Käytössä olevat potilastietojärjestelmät ovat Uranus, Pegasos ja Acute.

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri on Pirkanmaan 23 kunnan omistama kuntayhtymä, joka koordinoi Tampereen yliopistollisen sairaalan (TAYS) toimintaa. TAYS kattaa noin 80 % koko Pirkanmaan sairaanhoitopiirin toiminnasta. Hankittavan järjestelmän avulla tallennetaan, hallitaan ja puretaan n. 700-750.000 potilasdokumenttia vuosittain. Järjestelmää tulee käyttämään yhteensä n. 1100 sanelijaa ja purkajaa. Pirkanmaan SHP:n käyttämä potilastietojärjestelmä on Uranus.

Lisätiedot hankinnasta: myynti@diktamen.com / puh. 010 4208 041.

Edellinen Seuraava

Takaisin uutisiin