Diktamen-uutiset

Diktamen Mobile vapauttaa aikaa potilastyöhön

20.1.2017
  • Diktamen Mobile on uusi älypuhelimella käytettävä sovellus ja palvelu, jolla terveydenhuollon ammattilaiset pystyvät kirjaamaan potilaskertomukset tehokkaasti potilastietojärjestelmiin.
  • Uusi palvelukonsepti helpottaa ja nopeuttaa terveydenhuollon ammattilaisten työskentelyä ja vapauttaa aikaa tietotyöstä hoitotyöhön, jolloin syntyy säästöä ja laadukkaampia potilaskohtaamisia.

Diktamen tuo terveydenhuoltoon uuden palvelukonseptin, Diktamen Mobilen, jonka avulla potilaskertomukset sanellaan älypuhelimella helposti ja nopeasti vastaanottokäynnin yhteydessä. Sanelut puretaan ja valmiit tekstit tallennetaan suoraan potilastietojärjestelmään. Palvelukonsepti vapauttaa ammattilaisten aikaa potilastietojärjestelmän käytöstä ja tekstien kirjoittamisesta hoitotyöhön.

Erityisesti yksityisterveydenhuollossa on myös pidemmät potilaskertomukset totuttu kirjoittamaan tietokoneella potilastietojärjestelmiin, sanelun sijaan. Tällöin potilasteksteistä tulee helposti suppeita, ja kirjoittamiseen käytetty aika on pois hoitotyöstä.

"Diktamen Mobile tuo joustavuutta ja laatua lääkärin vastaanottotyöskentelyyn. Palvelu vapauttaa aikaa tietokoneen käytöstä potilaan kohtaamiseen ja laadukkaat kirjaukset potilaskertomukseen ehtii tehdä jo vastaanottokäynnin aikana", kertoo yleislääketieteen erikoislääkäri, LKT, Ron Liebkind.

Diktamen Mobile -sovellus on osa laajempaa Diktamen-järjestelmää, joka on käytössä kuudessa sairaanhoitopiirissä, useissa kymmenissä kunnissa ja lähes kaikilla yksityissektorin toimijoilla Suomessa. Diktamen Mobile -palvelukonseptiin on liitetty käyttöperusteisella hinnoittelulla toimiva sanelunpurkupalvelu, jota ammattilaiset voivat hyödyntää aina tarvittaessa.

"Diktamen Mobilen avulla potilaskertomukset valmistuvat sovitussa aikataulussa ja tekstit tallennetaan tietoturvallisesti potilastietojärjestelmään. Lääkärin aikaa vapautuu laadukkaaseen hoitotyöhön ja potilaskertomukset saadaan kirjattua virheettömästi ja tehokkaasti lain vaatimuksia noudattaen", kertoo Diktamenin toimitusjohtaja Olavi Valkama.

Diktamen Oy on suomalainen potilastiedon hallinnan kokonaispalveluiden kehittäjä, jolla on alalta 10 vuoden kokemus.

"Tuomme alalle potilastietojärjestelmien käyttöä ja potilastietojen tuottamista nopeuttavia palveluja. Uudet innovaatiot ovat kehitystyömme ytimessä, ja tarjoamme asiakkaillemme vain aidosti toimintaa tehostavia ratkaisuja. Palveluitamme käyttää Suomessa ja kansainvälisesti yli 13 000 terveydenhuollon ammattilaista päivittäin", jatkaa Valkama.

Lehdistötiedote: http://netprofile.fi/tiedotteet/uusi-diktamen-mobi...

Lisätiedot:

Myynti: 010 4208 048

myynti@diktamen.com

Lue lisää palvelusta sivulla http://mobile.diktamen.com

Edellinen Seuraava

Takaisin uutisiin