Diktamen-uutiset

Kemi valitsi Diktamenin

3.3.2017

Kemin kaupunki valitsi 1.3.2017 Diktamen-järjestelmän, jolla katetaan koko potilastiedon tuottamisprosessi digitaalisesta sanelusta ja niiden hallinnasta sanelunpurkuun ja valmiin potilastekstin välittämiseen sanelijalle tai sanelijan yksikköön.

Diktamen-järjestelmä otetaan käyttöön Kemin kaupungilla tällä hetkellä käytössä olevan Pegasos-järjestelmän yhteyteen. Diktamen on yhteensopiva myös muiden potilastietojärjestelmien ja hallinnon tietojärjestelmien kanssa.

Tarjouskilpailussa yhtenä vaatimuksena oli mobiilisanelu Android-, iOS ja WindowsPhone-järjestelmiä hyödyntävillä älypuhelimilla ja tablet-tietokoneilla. Tällä tavalla ammattilaiset voivat sanella ja hyväksyä valmiin tekstin paikkariippumattomasti älylaitteella potilaskertomukseen.

Hankittava järjestelmä on käytettävissä täysin SaaS-pilvipalveluna toimittajan ylläpitämiltä palvelimilta. Kemin kaupungin omilla sanelunpurkajilla on selainpohjainen käyttöliittymä järjestelmään, josta sanelut puretaan suoraan Pegasos-potilastietojärjestelmään.

Optiona hankintaan sisältyy ylivuotosanelujen purkupalvelu, jota Kemi voi hankkia oman sanelunpurun ruuhkatilanteessa.

Hankinta on ajalle 15.3.2017-31.12.2018 ja siihen sisältyy yksi optiovuosi.

Lisätietoa hankitusta Diktamen-järjestelmästä, mobiilisanelusta ja ylivuotopurkupalvelusta: myynti@diktamen.com.

Edellinen Seuraava

Takaisin uutisiin