Diktamen-uutiset

Perusturvakuntayhtymä Karviainen valitsi Diktamen-saneluhallintajärjestelmän ja -purkupalvelun

21.3.2017

Perusturvakuntayhtymä Karviainen hankkii Diktamen-järjestelmän ja sanelunpurkupalvelun sopimuskaudelle 1.4.2017 - 31.12.2018. Hankintaan sisältyy mahdollisuus kahteen vuoden mittaiseen optiokauteen.

Diktamen-järjestelmä otetaan käyttöön Pegasos-potilastietojärjestelmän yhteyteen. Järjestelmä on yhteensopiva kaikkien potilastietojärjestelmien kanssa, joten se on joustava myös tulevaisuuden tarpeille. Järjestelmää käytetään SaaS-pilvipalvelusta Diktamenin ylläpitämiltä palvelimilta.

PTKY Karviaisen henkilöstöllä on omat henkilökohtaiset sanelija-, sihteeri- tekstinkäsittelijä- ja hallintatunnukset järjestelmään. PTKY Karviaisen omat tekstinkäsittelijät pääsevät tarvittaessa purkamaan saneluja itse, mutta järjestelmä mahdollistaa myös joustavasti Diktamen-sanelunpurkupalvelun hyödyntämisen. Diktamenin tekstinkäsittelijät ovat terveydenhuollon ammattilaistekstinkäsittelijöitä. He purkavat sanelut suoraan Pegasos-potilastietojärjestelmään etäyhteyttä käyttäen. Näin sanelut valmistuvat kustannustehokkaasti ajallaan.

Lisätietoa hankitusta Diktamen-järjestelmästä ja sanelunpurkupalvelusta: myynti@diktamen.com.

Edellinen Seuraava

Takaisin uutisiin