Diktamen-uutiset

Diktamen täyttää ISO27001-tietoturvastandardin mukaiset vaatimukset

26.10.2020

Diktamen täyttää ISO/IEC 27001:2013-tietoturvastandardin vaatimukset ja organisaatiomme on sertifioitu tämän kansainvälisesti tunnustetun ISO27001-tietoturvastandardin mukaan.

Diktamenille myönnetty ISO27001-sertifikaatti on osoitus sitoutumisestamme tietoturvallisuuteen sekä sen jatkuvaan ylläpitoon ja kehittämiseen. Sertifikaatti koskee koko Diktamen-konsernin toimintaa, ja koko henkilöstömme on sitoutunut käsittelemään kaikkea tietoa sertifikaatin vaatimusten mukaisesti.

Sertifikaatin kautta asiakkaamme ja sidosryhmämme voivat luottaa toimenpiteisiimme, joihin olemme ryhtyneet suojataksemme meille uskottuja tietoja ja omaisuutta palveluita toimittaessamme.

ISO27001-sertifikaatti edellyttää jatkuvaa voimassapitoa, siksi akkreditoitu riippumaton taho auditoi toimintamme säännöllisesti tietoturvastandardin mukaisesti. Myös palvelukonseptiimme sisältyvän Diktamen-tietojärjestelmäratkaisun tietoturva-auditointi toteutetaan ulkopuolisen akkreditoidun riippumattoman tahon toimesta säännöllisesti.

Mikä on ISO/IEC 27001 -sertifikaatti?

ISO/IEC 27001:2013 on kansainvälinen standardi tietoturvallisuuden hallintaan. Voimassa oleva sertifikaatti osoittaa, että Diktamen on ottanut käyttöön tunnetut parhaat käytännöt liiketoimintansa ja käsittelemiensä tietojen suojaamiseen sekä tietoturvariskien hallintaan tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän avulla.

Mikä on Diktamenin sertifikaatin kattavuus?

Sertifikaatti kattaa kaiken Diktamenin liiketoiminnan Suomessa ja UK:ssa, huomioiden mm. sisäiset palvelut sekä kaikki asiakkaille tarjottavat palvelut ja tietojärjestelmäratkaisut.

Mitä sertifikaatti merkitsee asiakkaillemme ja muille sidosryhmillemme?

ISO27001-sertifikaatti on osoitus sitoutumisestamme tietoturvallisuuteen sekä sen jatkuvaan ylläpitoon ja kehittämiseen. Sertifikaatin kautta asiakkaamme ja sidosryhmämme voivat luottaa toimenpiteisiimme, joihin olemme ryhtyneet suojataksemme meille uskottuja tietoja ja omaisuutta palveluita toimittaessamme.

Annamme pyydettäessä lisätietoja tietoturvamme toteutuksesta sekä ISO27001 -sertifikaatistamme, sen laajuudesta ja yksityiskohdista.

Lisätiedot

Jon Björklund

Tuotekehitysjohtaja

etunimi.sukunimi@diktamen.com

+358 50 486 1140

Edellinen Seuraava

Takaisin uutisiin