Diktamen-uutiset

Kymsote keskitti liikkeen luovutuksella sanelunpurkupalvelut Diktamenille

1.12.2020

Kymenlaakson sosiaali ja terveyspalvelujen kuntayhtymä (Kymsote), joka vastaa Kotkan, Kouvolan, Hamina, Miehikkälä, Pyhtään ja Virolahden julkisten sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämisestä, keskitti Diktamenille avoimella tarjouskilpailumenettelyllä sanelunpurkupalvelujen kokonaispalvelun, joka sisältää 44 sanelunpurkajan liikkeen luovutuksen Kymsotelta vanhoina työntekijöinä Diktamenille.

Tarjousvertailussa laadun ja kokemuksen painotus oli 40% ja hinnan painotus 60%.

Hankinta käsittää vuositasolla noin 335 000 potilasdokumentin tuottamisen sanelusta potilaskertomukseksi Kymsoten keskitettyyn Lifecare-potilastietojärjestelmään. Diktamen on perustanut Kotkaan ja Kouvolaan nykyakaiset toimipisteet, jotka yhdessä toimintaan suunnitellun etätyöskentely-ympäristön kanssa takaavat siirtyneille työntekijöille joustavan mahdollisuuden jatkaa työskentelyä.

Diktamen varmistaa Kymsotelle potilasdokumenttien valmistumisen sovituissa määräajoissa joka päivä klo 8-21 mukaan lukien arkipyhät ja viikonloput Potilasdokumentit valmistuvat nyt Kymsotella seuraavassa aikataulussa: kiireettömät potilasdokumentit 2 vrk, kiireelliset 2 h ja erittäin kiireelliset alle 30 minuuttia.

Kymsote on saavuttanut hankinnalla ja liikkeen luovutuksella tavoittelemansa kustannussäästöt ja varmistanut potilasdokumentoinnin sujuvuuden ja toimitusvarmuuden kaikkina aikoina. Sovituissa määräajoissa pysyvä sanelunpurku ja potilasdokumentointi varmistavat potilashoidon sujuvuuden, mikä nopeuttaa myös potilashoidon läpimenoaikoja ja tuottaa huomattavia välillisiä säästöjä.

Kysy lisää Diktamen-kokonaispalvelusta ja liikkeen luovutus-mallista myynnistämme: myynti@diktamen.com.


Edellinen Seuraava

Takaisin uutisiin