Diktamen-uutiset

Työntekijät viihtyvät erinomaisesti - Great Place To Work -tunnustus Diktamenille

18.12.2020

Diktamenin työntekijäkokemus on tutkitusti loistavalla tasolla. Osoituksena tästä olemme menestyneet vuoden 2020 aikana useissa työhyvinvointia mittaavissa kyselyissä, ja viimeisimpänä meille on myönnetty Great Place To Work -sertifikaatti.

"Sertifiointi on hieno tunnustus siitä pitkäjänteisestä työstä, jota olemme jo vuosia tehneet työhyvinvoinnin kehittämiseksi. Aiemmin olemme mitanneet työhyvinvointia Ilmarisen Työvire- ja Työyhteisövire-kyselyillä, joista niistäkin on saatu erittäin hyviä tuloksia. Edes koronavuosi ei ole estänyt meitä tavoittelemasta entistäkin parempaa työhyvinvointia, sillä meillä oli jo ennestään erinomaiset ja hyvin toimivat etätyökäytännöt", kertoo Diktamenin tekstinkäsittelyn palvelupäällikkö Päivi Tohmo.

Great Place To Work -kyselyn mukaan vahvuuksiamme ovat muun muassa oikeudenmukaisuus, yhteishenki ja viestintä. Kyselyn tuloksista käy ilmi, että Diktamen koetaan turvalliseksi työpaikaksi, jossa työntekijöitä kohdellaan tasavertaisesti. Olemme ylpeitä tekemästämme työstä ja uskomme, että asiakkaat pitävät palveluitamme erinomaisina. Ilmarisen Työvire- ja Työyhteisövire-kyselyiden perusteella suurimpia vahvuuksiamme on työntekijöiden kokemus siitä, että meillä tehdään merkityksellistä työtä.

"Vuoden 2020 aikana olemme erityisesti panostaneet laadukkaaseen esimiestyöhön ja kouluttaneet esimiehiämme muun muassa etäjohtamiseen ja työntekijöiden henkiseen hyvinvointiin liittyvistä aiheista. Ajattelemme, että hyvä johtaminen on jokaiselle työntekijälle kuuluva palvelu, ja uskomme, että oikealla henkilöstöjohtamisella voimme myös poikkeusaikana luoda hyvää työelämää, joka heijastuu myös asiakkaillemme. Sertifikaatti merkitsee meille todella paljon, ja kyselystä nousi esiin myös kehityskohteita tulevaisuutta ajatellen", sanoo Diktamenin henkilöstöpäällikkö Henri Ketola.

Great Place To Work -sertifioinnin edellytyksenä on, että kyselytutkimuksen Trust Index -tulos on vähintään 70. Diktamenin tulos oli 82, ja Great Place To Work -organisaation mukaan suomalaisessa työelämässä tämä luku on keskimäärin 56. Sertifikaatti on voimassa vuoden ajan eli marraskuuhun 2021 saakka.

Lisätiedot: Henri Ketola, henkilöstöpäällikkö, henri.ketola@diktamen.com, puh. 040 706 8354.

Diktamenin vuosittainen Spring Start -henkilöstötapahtuma ehdittiin vuonna 2020 järjestää juuri ennen koronapandemian alkamista. Vuoden 2021 Spring Start järjestetään koronatilanteen vuoksi etätapahtumana.

Edellinen Seuraava

Takaisin uutisiin