Teknologia

Diktamen on potilas- ja asiakasdokumentoinnin palveluyritys.

Olemme myös vahvasti teknologiayritys. Kehitämme ja hyödynnämme alan uusimpia innovaatioita tuotekehityksessämme ja otamme käyttöömme hyviksi havaittuja toimintamalleja.

Diktamen
-sanelunhallintajärjestelmä

Diktamen-sanelunhallintajärjestelmä on SaaS-ratkaisu. Se ei ole yksittäinen teknologia vaan potilasdokumentoinnin tuottamiseen ja hallintaan suunniteltu alustaratkaisu ja toiminnanohjausjärjestelmä, joka koostuu erilaisten teknologioiden hyödyntämisestä.

Diktamen-järjestelmä kattaa sanelunhallinnan, sanelun, sanelunpurun ja puheentunnistuksen sekä sisältää reaaliaikaisen raportointijärjestelmän tiedolla johtamiseen. Järjestelmän kautta asiakas saa käyttöönsä myös sanelunpurkupalvelun valitulla laajuudella.  

Diktamen-mobiilisovellus

Diktamen-mobiilisovellus on älypuhelimissa toimiva sovellus, joka muuntaa puhelimen ammattilaisen sanelulaitteeksi ja mahdollistaa Diktamen-järjestelmän käytön mobiilisti. Sanella voit tietoturvallisesti, milloin ja missä vain.

Sovellus mahdollistaa myös puheentunnistuksen käyttämisen monipuolisesti edusta- ja taustatunnistuksena. Sovelluksen käyttöliittymä on intuitiivinen ja helppokäyttöinen.


Puheentunnistus

Tekoälyyn pohjautuva puheentunnistus on monelle tuttu, vaikkapa omasta älypuhelimesta. Puheentunnistusta on kehitetty maailmanlaajuisesti ja se on yksi kasvavista menetelmistä kirjata asioita muistiin ja tuottaa dokumentteja.

Asiakaskokemustemme mukaan puheentunnistus on kuitenkin osa suurempaa kokonaisuutta. Potilas- ja asiakasdokumentointiin liittyy usein paljon muutakin kuin puheen muuttamista tekstiksi, kuten tietojen syöttöä rakenteisille lomakkeille kohdejärjestelmiin. Silloin on oleellista tunnistaa missä työtehtävissä kannattaa käyttää sanelua ja siihen yhdistettyä tehokasta sanelunpurkupalvelua ja missä puheentunnistusta.

Diktamenin tavoite on vapauttaa ammattilaisten aikaa – mukaan lukien omien tekstinkäsittelijöidemme aikaa. Olemme rohkeasti teknologisen kehityksen aallonharjalla. Näin varmistamme, että asiakkaidemme käytössä on markkinoiden tehokkaimmat ja luotettavimmat ratkaisut.

Tietoturva
ISO 27001

Diktamen täyttää ISO/IEC 27001:2013 -tietoturvastandardin vaatimukset, ja organisaatiomme on sertifioitu tämän kansainvälisesti tunnustetun tietoturvastandardin mukaan.

Diktamenille myönnetty ISO 27001-sertifikaatti on osoitus sitoutumisestamme tietoturvallisuuteen sekä sen jatkuvaan ylläpitoon ja kehittämiseen. Sertifikaatti koskee koko Diktamen-konsernin toimintaa. Koko henkilöstömme on sitoutunut käsittelemään kaikkea tietoa sertifikaatin vaatimusten mukaisesti. 

Sertifikaatin kautta asiakkaamme ja sidosryhmämme voivat luottaa toimenpiteisiimme, joihin olemme ryhtyneet suojataksemme meille uskottuja tietoja ja omaisuutta palveluita toimittaessamme. 

Tietojen ylläpito sertifikaatin mukaisesti

ISO 27001 on kansainvälinen tietoturvan hallintaan kehitetty standardi, jota Diktamen tarkasti noudattaa. Toimintaamme kuuluvat lisäksi säännöllinen auditointi ja tietoturvatestaukset. 

ISO27001-sertifikaatti edellyttää jatkuvaa voimassapitoa, ja siksi akkreditoitu riippumaton taho auditoi toimintamme säännöllisesti tietoturvastandardin mukaisesti. 

Akkreditoitu, ulkopuolinen ja riippumaton taho toteuttaa säännöllisesti myös palvelukonseptiimme sisältyvän Diktamen-tietojärjestelmäratkaisun tietoturva-auditoinnin ja tietoturvatestaukset.